Logotip de Adolescents.cat
1234567890
1234567890
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 29/06/17 10:55
Cames.,.,.,.
Bones. Soc jo altra vegada.
Començare pel principi.
Fa uns dos anys vaig anar al metge perque em feien mal els genolls i em va dir que era de creixament i que si volia podia fer exercicis de quadriceps per "fixar" el genoll. I jo ho vaig fer. Tambe perque soc bastant esportista. Pero el que passa es que he augmentat bastant la massa muscular i ara tinc unes cuixes bastant grans i ho odio. Ja fa mesos que tinc l autoestima baixa. Pero esque ara cada cop que em miro al mirall sense roba o amb taxans una mica apretats( es com m agraden) la meva autoestima queda per sota el nivell del mar i ja no se que fer.
Mes exercici crec que no perque l unic que aconsegueixo es que siguin mes grans....
Ja ser que em direu que ens em d estimar tal i com som( aixi que no m ho digueu plis) pero esque no ses tan facil com sembla. Si, ja intento dirme coses "bones" pero es que despres penso: que coi t estas dient****** i em dic coses "dolentes" que m afecten igual in despres no em decepciono amb mi mateixa.
No demanare ajuda a ningu, familia, amics.....
Espero trobar una resposta😘
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 29/06/2017 19:48

Hola guapa!

Pel que expliques has guanyat molta massa muscular al fer els exercicis de quàdriceps, la nostra recomanació seria que segueixis fent esport però esports més complets en que treballis tot el cos i no només siguin de força. 

Segurament et sentiràs més còmode.

Una abraçada

Carlota López Ballestar

Psicòloga


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: