Logotip de Adolescents.cat
Nuria
Nuria
Any: 1998
Comarca: Conca de Barberà
Data: 28/06/17 21:04
Es viable una relació en la qual les dues persones implicades no tenen gairebé res en comú?
Hola adolescents,
Primer de tot moltes gracies per llegir aquesta consulta i per tot el treball que esteu fent per nosaltres, els adolescents.

Bé, ara farà dos mesos que he començat a sortir amb un noi que té un any més que jo ( jo en tinc 19), tot i que portavem uns 4 mesos tontejant bastant. El cas es que ha sigut ara, quan tenim més temps per està junts (abans teniem classes, i anem a la mateixa classe) que m'he adonat que potser no m'agrada tant com abans. NO tenim practicament res en comú, jo sóc molt de sortir, m'agradar fer el que sigui i estar amb gent; ell és més timit, no li agrada gents sortir de festa...

Es viable continuar la relació amb aquest plan? Que en serà si no compartim res...

Doneu-me la vostra opinió sisplau

Moltes gràcies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/07/2017 19:57

Hola Núria,


Dóna't uns dies per saber què sents exactament per aquesta persona. És veritat que compartir gustos i aficions amb la teva parella afavoreix el vincle entre tots dos, però també hi ha altres parelles que saben conviure sense compartir una afició. Tot depèn de com es respectin els gustos de l'altre i també que es comparteixi després l'experiència.

Aprofita aquest estiu per saber si tens més ganes d'estar amb les teves amigues o de passar estones amb ell i potser et donarà una pista del què sents per ell...


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: