Logotip de Adolescents.cat
Anónima
Anónima
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 26/06/17 14:02
Analítiques i drogues
No sabia en quin àmbit posar aquesta pregunta.. hauria de ser "salut"...
Feia temps que no anava al metge així que vaig decidir demanar hora. Feia un mes que no fumava però ahir vaig sortir de festa i em van convidar a un porro. No fumo tabac. Tinc l'analítica demà, ja sé que diuen que si no busquen just les toxines en la sang no apareixerà però volia assegurar-me. Quan tardarà en desapareixer el THC? La retrasso?
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 27/06/2017 15:29

Bona tarda guapa,

Gràcies per escriure al consultori.

Com tu dius, si et fan una analítica normal no aparèix en consum de drogues. En el cas de que et facin una prova de consum de drogues el THC té una duració en sang de mínim un mes. 

Una abraçada


Carlota López Ballestar
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: