Logotip de Adolescents.cat
lalinn
lalinn
Any: 2000
Comarca: Vallès Occidental
Data: 22/06/17 21:27
Festa a bedisco
No es ben be una consulta, es mes be per demanar ajuda. El divendres passat dia 16 de juny vaig anar a la famosa discoteca de Molins que es diu bedisco. Era el primer cop que hi vaig anar i no sabia molt be el plan que es portava. El cas es que vaig veure a un noi que em va cridar moltisim l'atencio pero no em vaig atrevir a dir-li res. M'agradaria poder-lo trobar, he pensat de tornar ha anar a bedisco avera si tinc sort i el torno a trobar. Era un noi ros i portaba la L, portaba una samarreta del holliester amb el simbol vermell i la samarreta de color gris/blau, uns texans blaus normals. Estava tota l'estona a la part esquerra de la barra. M'encantaria poder contactar amb ell!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 28/06/2017 16:28

Hola!


Doncs publiquem la teva consulta a veure si tens sort!

De totes maneres, si vau coincidir en aquesta discoteca un dia, potser tornareu a trobar-vos  al llarg de l'estiu i podràs conèixer-lo!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: