Logotip de Adolescents.cat
Plisplasplus
Plisplasplus
Any: 2001
Comarca: Montsià
Data: 22/06/17 01:19
Problemes amb una noia
Mira, jo fa 2 setmanes em vaig liar amb una noia, ella em va dir q no volia rollo d'una tarda i dons jo em vaig fer il·lusions i ara em deixa algun visto pq diu q ha tingut problemes amb els nois abans i ara no se q fer....
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 27/06/2017 16:01

Hola Plisplasplus, 


Em sap greu que estiguis vivint això, perquè un dels dos no ha complert amb el que vau pactar. Semblava que tots dos teníeu ganes de seguir veient-vos, però ella ha canviat d'opinió i ho hauràs de respectar. Deixar les converses en vist és una falta de respecte cap a l'altra persona, per tant la meva pregunta és: vols estar amb una persona que et tracta així?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: