Logotip de Adolescents.cat
Marc
Marc
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 19/06/17 19:30
Cigarret electrònic
Hola, fa uns dies un amic meu em va ensenyar un cigarret electrònic i em va dir que es un vici, jo li vaig dir si em deixava provar i ho vaig provar, em va dir que era de fresa i que no portava res de nicotina, que es sa i que no perjudica la salut. A mi em va agradar molt la idea ja que molava molt tenir el sabor aquest de fresa a la boca i després que surti fum blanc, era molt chulu. Total que ara em vull comprar un amb el permís de la meva mare, el que em preocupa es que he buscat per Internet i diuen que es cancerígen i que perjudica els pulmons perque et treu la tos, i la tos serveix per expulsar materials raros que estiguin apunt d'entrar als pulmos, així que no se si comprarme-n un, em va agradar molt la idea del sabor aquest de fresa i que surtesi fum però el problema es això, la salut. Que es lo que més em preocupa. Per cert, jo mai de la meva vida fumaré tabac o porros, soc conscient del que faig, pero el cigarret electronic em mola, lo que no se es si comprar-lo, tampoc abusare molt d'ell.
Gràcies!
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 20/06/2017 16:58

Hola!!

En primer lloc, gràcies per escriure'ns al consultori.

Doncs bé, no sé ben bé a quins cigarrets electrònics et refereixes però la realitat és que el mes saludable de tot serà que no te'n compris cap. Entenc que sigui xulo i que el gust a maduixa és molt bo, però potser pot ser semblant al d'un xiclet...?

En tot cas t'aconsellem que ho comentis amb la teva mare a veure ella que opina i que si finalment decideixes comprar-te'n un, que demaneu al venedor què porta el cigarret i si pot crear addicció, així evitaràs possibles problemes al futur.

Un petó!!


Laura Medrano Puigdollers
Psicòloga
www.acab.org

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: