Logotip de Adolescents.cat
Joo
Joo
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 17/06/17 16:38
Estic tan boja com penso?
Hola, primer de tot gràcies per contestar i escoltar-me.
El que em pasa esque des de petita m'ha agradat jugar a tenir diverses personalitats, i és un joc divertit per a mi ser una persona i en un instant una altre, la cosa és que estic començant a donar-me por a mi mateixa perquè hi ha moments en que no puc parar d'actuar i puc fer molt de mal a gent (psicològica i físicament) però al mateix temps m'agrada fer-ho O.o
Per exemple puc estar fent de la típica nena adorable i figaflor que en 5 minuts puc fer de la més puta i cruel del poble. No sé qui sóc.

La meva consulta en si és si això és normal per la adolescència o hauria de demanar ajuda a algun professional (tot hi que no em fa gràcia, ja que hi vaig a un i passo d'explicar-li).




Un petò i visca la República catalana <3

Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 22/06/2017 13:06

Hola!


El que expliques és una cosa habitual en l'ésser humà: Podem arribar a ser diferents papers i tots formen part d'una mateixa personalitat, ja que el nostre comportament també es veu afectat per les persones amb qui estem.

Jo et diria dues coses:

  • si et preocupa, parla'n amb el teu psicòleg i deixa que t'ajudi
  • busca quina personalitat et fa sentir millor i explota-la! ;)

Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: