Logotip de Adolescents.cat
noiaambdubtes
noiaambdubtes
Any: 2001
Comarca: Anoia
Data: 17/06/17 15:06
No m agrada sortir de festa
Bones. Mireu tinc un gran problema i es k no m agrada gens sortir de festa. Ja tinc 16 anys i a tots els meus amics els hi agrada, no es que sortim gaire sovint però per les festes majors i això si. Però es que no m agrada gens, m aburreixo i només penso en tornar a casa. Però si no surto tinc por que em deixin de banda o que em diguin rara. Que puc fer? Surto tot i que no m agradi? O em quedo a casa o faig altres plans que m agradin? Perquè si k m agrada anar a sopar, al cine... el que no m agrada de les festes es l ambient que hi ha (ja sabeu borratxos i tots aquests)

Alguna idea?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 22/06/2017 13:02

Hola!


I si proves de ser sincera amb els teus amics i explicar-los que no t'agrada?

Segurament entendran que tots tenim gustos diferents i, si t'accepten tal com ets, ho respectaran ;)

Ara bé, per no perdre la relació, et recomano que els facis propostes d'activitats durant aquest estiu! Per exemple sortir a sopar i llavors tu marxes a casa, o un dia a la piscina, o fer una sortida al cine... Serà la manera de no perdre el contacte!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: