Logotip de Adolescents.cat
<3
<3
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 17/06/17 12:56
Que puc fer?
Fa uns quasi dos mesos que estic sortint amb un noi mes gran que jo, m´ho va presentar el meu millor amic, i a la setmana o dues ens vam començar a agradar. Jo tinc 13 anys i a l´octubre faig els 14. Ell ara te 17 pero el mes que ve fa els 18.
Es un bon nen, inclós sembla mes petit, no fuma ni beu.. I l´estic donant voltes de si dir-li a la meva mare, perque entre nosaltres ens solem contar tot, i m´agradaria dir-li, pero si li dic la seva edat no se com reaccionará, llavors no se si dir que te 15 anys, dir-li la veritat o simplement no dir-li res..
Perquè el meu pare no li agraden aquest temes de nois i a ell es clar que no li dire perque a saber com es posa..
A mès la meva mare em podria cobrir per quan quedes amb ell perque així no m´he d´amagar tant per a que no em vegi el meu pare..
Que podría fer?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 22/06/2017 12:59

Hola!


Si tens ganes de ser sincera amb la teva mare.... fes-ho! Segurament si sempre t'ha entès, ara també ho farà. Explica-li com et fa sentir aquest noi i, sobretot, la por que tenies respecte a l'edat de la teva parella. La teva mare et pot aconsellar en algunes situacions... així que si et ve de gust que ho sàpiga, endavant!! Estarà contenta en veure la confiança que li tens ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: