Logotip de Adolescents.cat
SiPensesimElMateix....
SiPensesimElMateix....
Any: 2003
Comarca: Anoia
Data: 17/06/17 12:20
crec que em fa por que sigui corresposa
Segurament és una de les meves paranoies, però crec que em fa por arribar a tenir alguna cosa amb algun noi. Em posa molt nerviosa que algun noi em tiri la canya, tant que no els hi torno a parlar mai més. Sóc molt introvertida amb la gent que no conec, i em preocupa que mai tregui suficient coratge per sortir amb algun noi. Totes les meves amigues han tingut molts rollos, però em fa por, i no sé perquè.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 22/06/2017 12:57

Hola!


No és gens estranya aquesta sensació, és possible que sentis que no tens suficient confiança en aquest noi o que no el coneixes prou. Potser el teu estil de relació fa que necessitis primer una amistat i després deixar que evolucioni, no creus?

Si tu estàs bé, no t'atabalis amb el tema, ja veuràs com trobaràs alguna persona que et crearà curiositat i tindràs ganes de conèixer-la més... llavors ja decidiràs si avances en la relació o no ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: