Logotip de Adolescents.cat
Fjwcds
Fjwcds
Any: 2001
Comarca: Tarragonès
Data: 16/06/17 16:57
No l'oblido
Hola,
el meu problema es que fa 4 setmanes em va deixar el novio, amb qui portava casi 5 mesos i segons ell no estava enamorat de mi, i encara ploro per ell. Pero no m'ho crec ja que semblava que ell m'estimes mes a mi que jo a ell i tal, a mes va tindre uns quants problemes amb la familia abans de deixarme; i un d'aquells problemes va sorgir el dia abans de deixarme. Una altra cosa extranya es que el dia que em va deixar anava a vindre a la meva casa, estava tot be amb mi; vam parlar com sempre, em va dir amor, i de cop una hora despres em va deixar.

No se que fer per a no pensar en ell. Tindria que passar pagina, ho se, pero es molt dificil despres de tots aquests moments que vaig passar amb ell. A mes a mes estic molt rallada perque encara em te al seu estat. M'agradaria tornar amb ell, pero vam parlar una mica la setmana pasada fins que em va deixar el vist :(
Ajudeume sisplau :(
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 21/06/2017 12:44

Hola!


Per la seva actitud sembla que ell tampoc té massa clar què significa aquesta ruptura. Intenta parlar amb ell i entendre què és el que ha fallat, què us ha passat, què li ha fet prendre aquesta decisió. Si ho necessites, dóna-li un temps per anar-ne parlant i veure com evoluciona....

Si veus que ell no et sap dir què ha passat però no vol tornar amb tu.... ho hauràs d'acceptar i tancar aquesta relació encara que faci mal. Però abans doneu-vos un temps per decidir-ho.



Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: