Logotip de Adolescents.cat
Laaau
Laaau
Any: 2001
Comarca: Pla de l'Estany
Data: 15/06/17 16:40
Estic farta.
ola, bones.
No sabia en quina categoria posar la meva "queixa" o problema però espero que em responeu igualment.

Estic FARTA d'aquesta societat.
Farta de trobar a estupids que em diguin que m'haig d'aprimar, t'influeix en el teu dia a dia el meu pes?
Farta que em costi tant trobar roba amb la que sentir-me còmode i guapa. I encara que m'hi esforço molts cops no ho aconsegueixo. Busco i rebusco a les botigues peces de roba de la meva talla (una 52) però no trobar res, i les poques coses que trobo són per dones de 50 anys.
Perquè no puc trobar roba normal de talles grans?

Per què us escric? Doncs per veure si em podeu recomanar llocs i tal per comprar roba talles grans i perquè crec que no sóc l'única adolescent amb aquest problema.

Espereu que això no és tot. Ara ve l'estiu, i al dir això no em refereixo a: ai pobreta està gorda i no vol que la vegin. No, jo a on vull anar és a: Perquè tots els banyadors talles grans són tan horrorosos? No puc entendre perquè hem d'anar amb banyadors així, que tinguem corbes no vol dir que no ens agradin els banyadors i biquinis bonics. Perquè no poden fer les mateixes peces però en gran?

Enfi, si us plau ajudeu-me a trobar un lloc on poder comprar roba bonica i d'ADOLESCENT, no de menopàusica.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 21/06/2017 12:35

Hola!


Tens tota la raó i no ets l'única adolescent que es troba en aquesta situació. Jo desconec quines botigues estan especialitzades en talles grans i per adolescents, però sé que hi ha una línia de Mango que es diu http://shop.mango.com/


ES-ca/violeta?prov=8" target="_blank">Violeta que volia arribar a aquest públic. Una altra opció és buscar catàlegs a través d'internet.


Sento no poder-te ajudar més, el camp de la moda no és la meva especialitat...


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.