Logotip de Adolescents.cat
Olas_
Olas_
Any: 2004
Comarca: Bages
Data: 14/06/17 20:29
El meu problema.....veure com em mires i em somrius cada dia P....
He canviat la comarca pke no vull que sospitin. Em sembla que em moriré. No puc pas veure com em mira. M'agrada massa la seva mirada. Però no em correspon. Si nois i noies, es un profe. Ja se que no es legal, però em mira i jo tambe... se que em mira perque per exemple quan estem mirant una peli, pissara em mira i jo tambe....ens trobem amb la mirada. Sempre que diu alguna broma o algo gracios( es molt maju) em mira aviam si ric. Es guapo d'uns 44 anys. No mel puc treure del cap. Fa molt bona olor, esq de veritat no puc... Vam començar amb simples somriures, i men e acabat enamorant. Com mel puc treure del cap? Ara només quan ens trobem pel passadís ens mirem i jo o ell abaixem la vista. De vegades si que riu i em mira... Soc adicte a mirarel
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 21/06/2017 12:20

Hola!


Tens tota la raó, a part que no és legal, tampoc és factible una relació amb aquesta diferència d'edat, perquè tots dos esteu vivint moments vitals molt diferents. Intenta aprofitar l'estiu per "desenganxar-te" d'aquesta situació. Coneix altres persones i busca quines coses hi tens en comú. Juga amb la mirada amb altres persones... a veure si et segueixen el joc!

I si vols, escriu en un full com et sents i deixa que la imaginació voli.... sabent que mai es cumplirà. Guarda aquest full en un calaix i comença a tancar aquesta història.


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: