Logotip de Adolescents.cat
carlosv.12
carlosv.12
Any: 2002
Comarca: Baix Camp
Data: 12/06/17 01:21
No se si jugarme-la
Hola, que tal?
Només volia comentar que m'agrada una noia però tinc por de que si em llanço, que no m'accepti. No sortim pel carrer ni tampoc hem quedat ningún dia. Només ens coneixem d'extraescolars, però, quan estem a classe, parlem com si fossim bons amics. Ah, i tampoc parlem pel mòbil, només si té àlgu a veure amb l'extraescolar.

Doncs sòl és això, que tinc por de llançar-me i arruinar la nostra amistat per sempre.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 17/06/2017 11:59

Hola Carlos, 


Aquest risc hi és sempre que et declares a algú, ja que no podem saber què sent l'altra persona fins que ens ho diu. 

Si no heu parlat mai de temes diferents a l'extraescolar, per què no proves de parlar d'altres coses abans de declarar-te? Així podràs veure si ella té interès en tu, si t'explica com està... i potser tenint més confiança et serà més fàcil veure què sent ella i valorar si encara et continua agradant...


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: