Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 11/06/17 22:48
No se què puc fer.....
Fa un temps em vaig començar a xerrar amb un noi d'un any més gran que jo que va al meu mateix institut, al principi tot estava perfecte fins i tot un dia ens vam posar a parlar sobre que voliem els dos i ell em va dir clarament que amb mi volia lio i si despres sortia relacio doncs que vaale. Vam quedar un parell de cops i no va pasar res perquè els dos som molt tímids i no teníem l'empenta de llençar-nos, tot i això ell a mida que anàvem parlant cada cop s'estava posant més borde i es comportava diferent amb mi i a mi hem sabia molt greu perquè només amb el fet de que ens parléssim ja em va començar a agradar,i molt. No se com d'un dia per l'altre em va deixar amb el xat de Whats App sense obrir però no li vaig donar gaire importància, vaig pensar que amb els exàmens i tot doncs estaria estressat pero desde aquell dia que no parlem i em fa molt mal estar amb ell aixins perquè jo no se que he fet malament perquè no em doni explicacions de perquè em va deixar aixins.....no tinc valor de demanarli que li ha pasat amb mi i sempre li demano a un amic seu que m'hi faig molt si algun dia li parla de mi i l'ho únic que ma dit avui el seu amic que havia dit de mi ha set: 'Quan tens una relacio que no t'agrada amb algú l'ho millor és deixar-ho de banda.' No se que fer......a mi em segueix agradant molt i necessito ajuda!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 17/06/2017 11:42

Hola, 


Sembla que ell ja ha escollit que no vol estar amb tu ni vol tenir-hi una relació cordial. Sé que fa mal però has d'acceptar la seva posició. No ho ha fet de manera correcta i t'ha faltat al respecte, així que decideix si realment vols seguir pendent d'una persona que et tracta així. 

És possible que no entenguis què ha passat i vulguis tornar a la relació que teníeu abans, però de veritat creus que és possible tornar al bon rotllo havent-se comportat així?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: