Logotip de Adolescents.cat
KATNISS
KATNISS
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 11/06/17 10:07
Amor?<33
Hola, faré dos punts en aquesta consulta:
1. No sé si m'agrada una amiga meva o quant de temps estaré fixant-me en ella. La trobo genial. És molt simpàtica i tenim molt bona relació. Va convidar-me a casa seva i vam jugar a la play fins la una de la matinada. M'encanta la seva forma de ser, la trobo molt forta, però a la vegada molt fràgil. Aleshores m'agradaria saber què és el que ha de complir una persona per saber si m'he enamorat d'ella o no. Espero que m'entengueu.
2. A ella li agrada un noi des de fa molt temps. Ell té novia, però ja van sortir junts una vegada i van durar una setmana. Ell és el típic imbécil i "cani" que surt amb totes. Em cau fatal i no la mereix. Quan van a quedar ell la deixa plantada i em sap molt greu. Jo no hi tinc res a veure i no puc fer-hi res, oi? Com puc ajudar-la a que l'oblidi o el que calgui fer? Per cert, ella fa comentaris sobre nois guapos així que crec que és heterosexual...
Moltes gràcies!<33
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 17/06/2017 11:30

Hola Katniss, 


Intentare ajudar-te:

  1. L'enamorament és un sentiment molt subjectiu que inclou diferents elements: passió, ganes de cuidar l'altra persona, acceptació i, sobretot, admiració. Pel que expliques, sembla que estàs començant a enamorar-te d'ella però has de valorar si aquest amor et pot fer mal o no... i actuar en conseqüència, d'acord?
  2. Aquesta decisió l'ha de prendre ella. Tu pots ajudar-la a valorar si creu que la respecta, si l'està tractant bé, si ella se sent estimada... Però serà ella la que decideixi si vol seguir o no en aquesta relació.


Espero haver-te ajudat una mica ;)

Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: