Logotip de Adolescents.cat
Mery
Mery
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 08/06/17 22:37
Dubte amoros
Fa temps, vaig coneixer a un noi, i crec que m'he enamorat d'ell, el problema és que te novia, i no ser que fer, ella m'ha explicat que l'any que be vindra al meu institut a estudiar, i la seva novia es d'un altre lloc, aixi que no se que faran, pero jo no em vull posar al mig, aixi que m'agradaria que em diguesiu que puc fer en aquesta situació.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/06/2017 18:43

Hola Mery, 


En aquestes situacions de triangle... sempre hi ha algú que en surt patint. Si ell ja té parella, sembla que ja ha escollit amb qui vol estar, oi? Per molt que a tu t'agradi, no pots obligar-lo que tu li agradis, no creus?

Així que potser el millor serà intentar passar pàgina... si no vols ficar-te enmig d'una parella. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: