Logotip de Adolescents.cat
anònim
anònim
Any: 2002
Comarca: Alt Empordà
Data: 08/06/17 09:13
TRUCADA ADOLESCENTS.CAT
Hola adolescents!

Ahir vaig rebre una trucada amb número ocult, i ens van dir si voliem participar en una enquesta vostre. Ens van preguntar quin era en nostre prototip del noi.

La nostra pregunta és la següent: Realment ereu vosaltres o una broma? Si ereu vosaltres, m'agradaria saber com teniu el meu número i el de la meva amiga.

Gràcies i espero resposta!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/06/2017 18:38

Hola anònima, 


Teniu molta raó de la vostra desconfiança. Les enquestes que fan els redactors d'Adolescents.cat les fan a través de la pàgina web, nosaltres no podem utilitzar les vostres dades (ni el vostre número de telèfon) amb aquesta finalitat. 

És molt probable que fos algú del vostre entorn que volgués aconseguir informació de vosaltres, així que no us deixeu enredar fàcilment!! ;) Si algú vol saber alguna cosa de vosaltres, que sigui directe, no? 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: