Logotip de Adolescents.cat
paulsss
paulsss
Any: 2001
Comarca: Alt Empordà
Data: 07/06/17 19:26
maltractament
la mva amiga va publicar una consulta fa unes setmanes dient que te por del seu ex. la ha picat en ocasions pero sobretot li fa maltracte psicologic amenaçantla o fentla sentir insegura amb si mateixa. ella aparenta haverho superat pero encara parla amb ell per por.
estic farta daqusta situacio pero no se com he dactuar. tinc captures de coses qu li ha dit i tal pero el que passa es que quan esta amb mi tot be, si esta sola es torna dèbil contra ell i ell se li llança per intentar arrgelar les coses i despres com que ella no saparta ni li diu que no, ell li segueix parlant i dient de tot. se que ella esta patint i te molta por. que he de fer, com puc ajudarla?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/06/2017 18:34

Hola!


La manera d'ajudar-la és que ella sàpiga que tu estàs al seu costat i que pot comptar amb tu. Intenta parlar amb ella i que ho expliqui a algun adult o, fins i tot, a la psicòloga o psicòleg del vostre centre. Segurament també us donarà eines per tallar aquesta situació. És important que ella trobi estones a soles amb tu i amb altres amics, que pugui sentir-se valorada i estimada per tots. Així s'anirà sentint més valenta. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: