Logotip de Adolescents.cat
mrm2002
mrm2002
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 01/06/17 00:12
tinc por
l´ultima relació que vaig tenir va ser un desastre i ara que estic amb un noi que em respecta i estic enamorada tinc por de que em pasi el mateix que amb el meu ex i em tornin a trencar el cor...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/06/2017 11:13

Hola!


En totes les relacions hi ha la por que ens puguin fer mal. És el que passa quan entreguem el nostre amor a altres persones. El que farà forta la teva relació és la confiança que tingueu l'un en l'altre que no us fareu mal. 

Si ho necessites i et sents insegura en algun moment, parla amb ell i intenta explicar-li el que et fa por i com t'agradaria que actués ell per sentir-te més segura. Si parles des del cor i amb sinceritat, segurament ell entendrà per on passes i podreu construir una relació sòlida. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: