Logotip de Adolescents.cat
arpine.bd
arpine.bd
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 30/05/17 19:17
Necesito la teva ajuda!!
Primer de tot, que m'encanta la vostra pagina, m'encanta tot de vosaltres i que sóc fan!!
El meu problema es amb un noi... porto des de principi de curs fixant-me en ell, i amb el pas del temps m'ha començar a agradar. Al principi es feiem bromes, ens deiem "cara anchoa" i li tirava l'estoig pel terra, total que em feia tanta gracia a mi tan a ell, pero... la meva amiga se li va ocòrrer la bona idea de dir davant d'ell i de mi que es sentia "sujetavelas"!! Ell es va tornar super vermell (igual que jo), com un tomàquet!! Pero al poc temps ens vam distanciar... va tindre una novai (que nomes van durar 1 mes) que per això ja ni li parlava pero, ja fa un temps que ens creuem mirades, a vegades sento que em mira (no se si soc jo la que es crea parnoies pero esque casi sempre està mirant la meva direcció), i a vegades em diu "calla't"pero en plan broma, i quan em mira i em diu allò, ell mig somriu... es tan bonic ell... a vegades penso que li puc agradar pero deprés penso:
1. Que soc molt penosa, hi han noies millors que jo tant de guapes i més divertides (i amb un bon cos, cosa que jo no).
2. Que tinc un físic horrorós, que jo soc un 3 i ell un 10. Peso 59 kg pero esque com li puc agradar amb un cos i una cara aixi!!
tinc unes ganes d'estar amb ell... sento que necesito sentir l'amor entre una persona i jo.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/06/2017 16:36

Hola arpine.bd, 


Sembla que amb aquest noi vau tenir una molt bona connexió i que ara, després del temps que ell ha estat en parella, també està tornant a sorgir.

Jo no puc saber què sent ell, però sí que t'animo a continuar jugant i experimentant aquesta sensació. Disfruta aquestes mirades, disfruta d'aquests nervis i deixa que les coses vagin evolucionant, sense pressa, d'acord?

Ah! i recorda una cosa: quan connectes amb algú no importa la talla, el físic o l'aparença física. La connexió sobrepassa tot això i és molt més profunda!! 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25




Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: