Logotip de Adolescents.cat
Ningú
Ningú
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 23/05/17 13:16
EL MEU NOVIO PASA DE MI
Hola,

Desde fa uns dies el meu novio no hem saluda, hem deixa en visto, ja no vol quedar...Últimament està molt raro i no se que fer. L'estima molt pero està molt raro😭
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 29/05/2017 19:14

Hola Ningú, 


Doncs no és massa normal que la teva parella passi de tu, no et saludi i et deixi en "vist"... Per molt que l'estimis, hi ha situacions que no es poden permetre i aquesta ignorància i falta de respecte, potser hauria de ser una d'elles, no creus?

Decideix si vols tenir una "parella" que fa aquest tipus de coses (encara que estigui enfadat, no és una bona manera de solucionar les coses) i sigues valenta prenent una decisió. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: