Logotip de Adolescents.cat
Emms
Emms
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 22/05/17 18:57
Feta un lio
Hola! Mireu, m'agrada un noi de la meva classe al que crec que jo també agrado. El problema és que semblava que ell em fes senyals perquè me'n adonès, però quan ho va fer no era el millor moment I jo no li vaig fotre ni cas. A més a més, els seus amics m'han fet alguna indirecta però com que a mi em fa molta vergonya em ric o passo.

Què puc fer per fer-li veure que m'agrada o estic interesada en ell sense que es noti gaire? Tampoc m'agradaria dir-li directament...
Moltes gracies i em fare un gran favor si contestèssiu!
Un peto
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 29/05/2017 18:59

Hola Emms, 


Doncs pots respondre a alguna de les senyals que ell et fa, o bé imitar les senyals que ell t'ha fet en algun moment... És important que sigui prou visible per tal que ell se n'adoni, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: