Logotip de Adolescents.cat
vampirobd21
vampirobd21
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 22/05/17 18:29
ajuda ràpid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hola, aquesta nit una amiga meva, s'ha escapat de casa seva pq s'ha enfadat amb la seva mare.
ningú sabia on era i ens em agrupat en 3 grups k em estat fins molt tard( 2-3 h de la nit) buscant-la. La seva mare estava molt preocupada i no teniem ni idea d'on era.
avui, a les 8, a vingut a l'institut i no volia parlar de res, estaba molt malament... en mig de la classe, m'ha escrit en un paper aixó: " que pasa si me muero?me matarías?(bueno maldecerías)por eso digo maldecir en plan k si me odiarías xhaberlo echo".
me preocupat moltissim i com k tenim molta confiaça, li he anat preguntant coses de k li pasava, on era aquesta nit.....
m'ha respos a la pregunta de: dime todo lo k pasa en tu casa: "con mi hermano no me hablo, solo se preocupa por mi cuando le interesa, pretende k haga cosas por él cuando él ni se preocupa por nada en mi. con mi madre no hay confi, ns siempre estoy cabreada con ella. con el resto de la familia, tal para cual. pero yo kreo k lo l me pasa, esk estoy cabreada conmigo misma, en plan decepcionada. ns no me siento bien".
li he contestat: por? sacas buenas notas, tienes amigos, te kieren... i em respon: "ya pero ns. siento como si fuese un bulto para la gente. muchissima gente ahora esta enfadada conmigo".

i moltes coses més. jo crec k la discussio amb la seva mare ha sigut la gota k ha colmado el vaso, pq es una noia k ha sortit amb molts nois, i ja per aixó li diguen guarra, puta...



més tard m'ha escrit k s'ha escapat per desconnectar perq esta molt agobiada.

es va escapar de casa seva a les7 de la tarda i ya no va tornar a apareixer fins aquest matí.
la policia i nosaltres l'hem estat buscant durant kuasi tota la nit per tota cerdanyola i collserola. pero habia apagat el movil per tal de ser detectade via satelit pels policies.


jo i dues noies mes hem anat a parlar avui am la psicopedagoga de l'institut pero vull ajudarla més.


k puc fer per ajudarla. ademes patim pel suicidi. (només ho sabem yo, les dues noies i alguns profes(l'ho del suicidi i tot allo,m'ho a dit nomes a mi.)

necessito resposta molt urgent!!!!!
gràcies.

Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 29/05/2017 18:58

Hola!


Aquesta situació és força greu, de manera que qualsevol informació que tingueu, l'heu de comunicar als professors o algun responsable per poder-la ajudar. 

Pel que expliques, ella necessita que li recordeu com n'és d'important per vosaltres i ho podeu fer de vàries maneres:

  • Intentant quedar amb ella
  • Preguntant-li com està
  • Demanar-li consell pels vostres problemes
  • Recordar-li què us agrada d'ella
  • Escoltant-la


Això és el que podeu fer com a amigues, però si us diu alguna cosa que considereu que és greu, no guardeu el secret, perquè no l'estareu protegint, al contrari! La manera d'ajudar-la és que els seus pares sàpiguen què sent i així comencin a actuar. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: