Logotip de Adolescents.cat
anoniiim00
anoniiim00
Any: 2003
Comarca: Alt Camp
Data: 15/05/17 18:37
ets feliç?
Bé, en primer lloc volia dir que aprecio molt el treball que feu, i els bons consells que doneu. Es la primera vegada que faig una consulta perquè em feia cosa.
La qüestió es que en els moment que estic passant no es gaire agradable, tot el di els pares m’estan matxucant i sempre me diuen les coses dolentes que faig i mai em diuen lo bo. En canvi a m’agermana gran sempre li estan repetint constantment lo perfecta que es i a mi em fot molt. Que puc fer ja no aguanto més, jo no sóc FELIÇ. AJUDA!!!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 19/05/2017 13:39

Hola anònima, 


Pel que expliques, t'agradaria que els teus pares et diguéssin les coses positives oi?

Per què no proves de demanar-ho directament: "Papa, mama, què us agrada de mi?"  Potser no són conscients que no t'ho diuen o potser tu només recordes els aspectes "negatius". 

Una altra opció és preparar un petit joc on tots els de casa us digueu les coses que us agraden de cada membre. 

A vegades, quan busquem que els altres facin alguna cosa, és important que nosaltres la comencem. Així que ànims!!!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: