Logotip de Adolescents.cat
ANONIMM
ANONIMM
Any: 2002
Comarca: Baix Ebre
Data: 14/05/17 15:32
Em creixeràn?
Tinc un problema,encara que potser no ho sembli,soc totalment plana,la meva mare té pit i em diu que jo també en tindre perque es hereditari,fins i tot el pare té més que jo!😂
Bé,el cas es que jo aquest any faré 15 anys i vull saber si em poden crèixer.Per molt bona que sigui als estudis o als esports,els nois d'avui dia miren pits i cul...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 19/05/2017 13:00

Hola!


Normalment els pits poden créixer fins als 18-20 anys. Hi ha una part que és hereditària, però que la teva mare tingui molt pit no implica que tu també tinguis el mateix pit, per tant, no és 100% segur. 

Per altra banda, t'animo a valorar-te com a persona i com a dona més enllà de la mida del teu pit. Realment creus que els nois només valoren la mida dels pits i dels malucs? I si penses això, tu vols estar amb una persona que només valora això?

pensa-hi... 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: