Logotip de Adolescents.cat
Saaalmaa
Saaalmaa
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 13/05/17 20:23
Crec que tinc TDAH
Hola!

Pot semblar una tonteria però és un tema que m'està comensant a preocupar...
El cas és que crec que tinc TDAH o alguna cosa per l'estil, ja que a la mínima em distrec i em costa moltíssim concentrar-me.
De fet, l'altre dia, vaig fer un test ( a la pàgina testsclinicos.com ) i em va sortir que tinc possibilitats de tenir dèficit d'atenció però que ho havia de consultar amb un professional ja que no és pas segur...

Però es clar! Jo no puc pas anar cap als meus pares i dir-lis: Pare, mare, crec que no estic bé del coco i tinc TDAH, necessito hora amb els psicòleg... no sé si m'enteneu..
Espero que em pugueu ajudar!

Una abraçada!
Salma
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 19/05/2017 12:43

Hola Salma, 


Aquests tests d'internet poden ser molt enganyosos i hi ha símptomes que només un professional és capaç de detectar i diagnosticar. 

Per tant, si tens sospites que potser tens algun problema d'atenció, parla amb els teus pares o, si ho prefereixes, amb el psicòleg o psicopedagog de la teva escola. Llavors, després de fer algunes observacions, ja decidiran si cal fer una valoració més exhaustiva. 

Recorda... l'autodiagnòstic no és de fiar ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: