Logotip de Adolescents.cat
KATNISS
KATNISS
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 09/05/17 15:39
L'estimo molt!<33
Hola, m'agrada un noi de la meva classe des de fa temps. Som molt bons amics i no hi ha un sol dia en que no parlem. Tothom diu que fem bona parella i ens pregunten si estem sortint, i quan ho fan ell no contesta i em mira a mi o al terra. No para de fer-me enfadar: m'agafa el mòbil, les claus de casa... Fins i tot m'ha fet acompanyar-lo al portal de casa seva amb l'excusa. Les meves amigues pensen que és un tonteig, però és inútil enrabiar-me per tontejar amb mi, oi? Quan estem a classe sento que em mira molt i a vegades quan l'he mirat a apartat la vista ràpidament, o sovint, es queda mirant-me i somriu. El problema és que tots dos som molt tímids i a la mínima ens posem vermells, tot i que ens coneixem des de fa 3 anys. L'altre dia vàrem anar d'excursió i el vaig veure amb una amiga meva. No controlo gaire aquest tipus de situacions perquè mai he tingut parella, però haig d'admetre que em vaig posar gelosa. Una estona després van apropar-se els dos i em van dir que mirés el mòbil quan arribés a casa, però ho vaig fer allà. Vaig veure un missatge del noi que deia que m'estimava molt, però ell em va dir que ho havia escrit la meva amiga, i ella deia que no. És estrany perquè mai em parla per les xarxes socials, però a l'hora d'acomiadar-nos em diu que li enviï un missatge quan arribi a casa. Intento establir contacte amb ell, però quasi sempre em deixa en vist i al dia següent em parla en persona del tema que vaig iniciar pel mòbil. A vegades em fa miradetes o coses que jo no veig que faci amb ningú altre. M'agradaria dir-li que no puc estar sense ell, però tinc por a ser rebutjada. Li vaig preguntar qui li agradava i em va dir el nom d'una noia, però es molt estrany perquè mai es parlen ni es miren... Creieu que m'ha enganyat? Com ho veieu? Què puc fer? Hi ha alguna possibilitat entre nosaltres? Moltes gràcies!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 12/05/2017 11:18

Hola Katniss,


Tinc la sensació que tots dos teniu interès l'un amb l'altre, però no us acabeu de llançar del tot... Que et deixi en vistos els missatges però llavors els aprofiti per parlar amb tu cara a cara no és una mala senyal... al contrari! Prefereix mantenir converses en directe!

Continua per aquest camí, intenta quedar estones a soles amb ell i, si et ve de gust, deixa-li anar que t'agradaria tenir-hi una relació més propera... a veure com reacciona ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: