Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 08/05/17 17:30
Liagrado de veritat?? URGENT
L’any passat, un nen em va demanar sortir i com que feia poc temps que ens coneixèiem li vaig dir que no.
Aquest any som molt amics, ens portem molt bé. Totes les meves amigues diuen que li agrado, degut que sempre esta amb jo. Sempre m’esta fent pessigolles, s’apoia al meu ombro, m’obra pel whatsapp amb coses tipo “per sempre amics” per obrir una converssa… I un dia vam jugar al joc de opinar i em va posar una nota altissima. Un altre dia, indirectament em va demanar lío… Ultimament em comenta molt a les coses que penjo a les xarxes socials… I tot això nomes ho fa amb MI amb les altres nenes no.
Però un dia em va obrir i em va preguntar que qui m’agradava, ell em va dir que a ell li agradava una tia, i fa unes setmanes em va dir que tenien “algo”. El cas es, que per asegurar-me que era veritat que ells dos teníen alguna cosa li vaig preguntar al millor amic de la nena si tenien algo. La nena li va dir que no tenien res perquè a ella li mola un altre. Un altre dia em va retreure les exs que havía tingut …. També em va dir que la primera nena, que em va dir que li agrdava ja no li agradava, que li agradava una segona i a la setmana següent em va dir que li tornava a agradar la primera i que estaven sortint, quan aquella nena esta amb un altre nen.
Llavors les meves amigues diuen que li molo i que això m’ho fa per fer celos, per veure com reacciono i així saber si em pot tornar ha demanar sortir i per anar sobre segur. Jo ja no se que pensar, vosaltres que creieu, li agrado o em veu com una simple amiga ?

Moltes gràcies.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 11/05/2017 17:50

Hola!


Després de llegir tota la teva consulta, a mi em queda un dubte: a tu t'agrada aquest nen?

Crec que és el més important: saber si a tu t'agrada. Llavors ja observaràs si tu li agrades o no, quins moviments fa, si està interessat en tu....

Però abans de res has de saber si:

- t'agrada?

- t'atrau?

- t'agradaria que fos la teva parella?

- t'agradaria que fos el teu lio?

- t'agradaria estar amb ell i explicar-li coses d'altres nens?


A veure si aconsegueixes saber què sents tu per ell ;)

Un abraçada!

Laia Sala

@teràpia25


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: