Logotip de Adolescents.cat
clareta
clareta
Any: 2003
Comarca: Alt Empordà
Data: 07/05/17 21:51
BUFF QUINA VIDA!
Hola adolescents.cat,
La meva amiga es va liar amb el noi q em molava i ara que m'en mola un altre, la meva millor amiga està de lío amb ell.M'agradaria que es fixes amb mi aquest noi, com ho podria fer?Esq ningú mai m'ha demanat lio ni sortir ni res i nosè si estic gorda per aixo no volen res amb mi. Peso 55 kg i faig 1'68. Ajudeume.
Gràcies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 10/05/2017 17:28

Hola Clareta, 


Realment no has de fer res especial perquè els nois es "fixin" en tu. Estic convençuda que tens moltes qualitats i grans aptituds que et fan una persona única. Explota aquestes característiques que et fan única i treu-ne partit!!


I un consell (ja saps que no en donem): evita fixar-te en els nois que es fixen les teves amigues.... t'evitarà molts problemes ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: