Logotip de Adolescents.cat
Paula
Paula
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 07/05/17 14:00
Em fa por tenir nòvio
Hola!
Veureu, sempre que m'ha agradat una persona normalment també li he agradat a ell, però la cosa es que quan em demanen per sortir m'entra la por. Tinc por de quedar amb ell a soles per por a quedar-me sense saber qué dir, o per no saber com actuar. Mai he tingut un nòvio i estic cagada perquè sempre que m'ho demanen...m'entra la por.
¿És normal això? ¿Com se suposa que he d'actuar?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 10/05/2017 17:11

Hola Cortrencat, 


Oi tant que és normal! El teu cos (o el teu instint) t'està avisant que potser no estàs preparada o no et ve de gust tenir una parella. Sembla que disfrutes molt amb els jocs i les mirades... però encara no et ve de gust iniciar una relació d'intimitat amb una persona. No pateixis! Tu mateixa notaràs quan coneguis una persona que et desperta prou curiositat i atracció com per voler estar a soles amb ella ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: