Logotip de Adolescents.cat
Pinkgirl
Pinkgirl
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 04/05/17 19:08
Piercing un problema?
Fa com 3 setmanes que em fa mal la panxa i és un dolor insoportable. No sé si es perquè m'ha de baixar la regla o perquè tinc gasos, però la meva mare em diu que potser el piercing del melic m'està fent mal i per això tinc molèsties a la panxa. El cas és que no sé que fer per a que s'em vagi el malestar, he probat de tot: infusions, posar-me una bossa d'aigua calenta a la panxa, menjar més saludable... però no serveix. M'agradaria que em donéssiu la vostra opinió.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 09/05/2017 11:59

Hola Pinkgirl, 


Ostres! Jo des d'aquí no et puc valorar ni tampoc tinc la formació adequada per trobar les causes del teu malestar. La veritat és que no sé quins efectes secundaris pot produir un piercing o si els gasos o el mal de regla duren 3 setmanes. El millor serà que demanis hora al metge de capçalera i deixis que et faci una bona exploració. 

Així totes dues sortireu de dubtes i podreu posar remei a aquests dolors. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: