Logotip de Adolescents.cat
Olas_
Olas_
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 03/05/17 23:21
Profe de Castee?? Tontetj o amor?
Aviam no se que pasa pero alguna cosa no quadra. Un dia li vaig dir al meu profe de Castella que feia bona olor.... Llavors despres d'uns dies, ell va començar a anar passant pel meu costat, o sigui si jo sec al final de tot , ell arriba fins al final i passa, com s volgues que l'olores. Ell es molt trampat i parla molt, pero aquests dies em mira nomes a mi i em diu q ho faig tot be cm sempre...Quan ens fa escriure o a fer algo,em mira discretament i em somriu, pero quan em veu pels passadisos no em diu res ni jo tampoc mirem a davant ( normal). Ami ja m'agrada aquest tipus de joc, pke a classe ens anem mirant i somrient i tal..pero crec q mestic penjant d'ell i aixo crec q no es correcte. I crec q mestic penjant pke em fs molta rabia q somrigui a les altres noies. Es molt majo i per l'olor ja inrressistible!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 09/05/2017 09:56

Hola Sigilosa, 


Tinc la sensació que estàs entrant en un joc molt perillós... ja que et pots fer molt mal. És molt habitual que un alumne senti atracció cap a algun professor o professora, però normalment no és viable. De fet, una relació d'aquest tipus és il·legal. 

Jo et diria que intentis deixar aquest joc, perquè et pot arribar a obsessionar i veure "senyals" que no són reals. Aquest professor és simpàtic i fa bona olor, però res més. Intenta posar distància (deixar de mirar-lo tant, no somriure...) i centrar-te en tu i els teus amics. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: