Logotip de Adolescents.cat
anonimuss
anonimuss
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 02/05/17 22:19
Tdah
Fa un temps un amic meu que ja no va al meu insti hem va explicar que tenia una cosa anomenada TDAH i jo vaig decidir buscar informacio una mica per sobre a Internet. El cas és que al cap d'uns mesos, després de uns comentaris sobre que no estic mai quiet o que no escolto hem vaig enrecordar del TDAH i vaig decidir buscar-ne els simptomes. I he descobert que coincideixo amb quasi tots. Sóc molt impulsiu ja que no respecto mai el torn, avegades responc la pregunta abans de que me l'hagin acabat de formular i sovint actuo sense pensar i despres m'en arrepenteixo. També sóc molt impacient en tots els sentits i sovint estic donant copets amb el peu o subjectant algo a la mà. Avegades hem costa agafar el son o estar quiet sense fer absolutament res. Xerro molt i em distrec amb cualsevol tonteria fins al punt de desconectar a classe o en una conversa. Nomes escolto el que realment m'interesa com per exemple a classes d'anglès. Solo evitar els deures llargs de temes que no m'interessent i a vegades demano als companys si hem deixen copiar les respostes i sempre deixo els deures per al últim moment. Clarament no se si realment tinc TDAH. Són aquests els símptomes d'un probable TDAH? Ho vull comentar als meus pares però per alguna raó hem fa cosa i no se com fer-ho. Estic bastant preocupat ja que esta començant a afectar a la meva vida, sobretot a classes. Ajuda siusplau😟
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 09/05/2017 09:43

Hola!


Buscar informació quan estem preocupats és molt habitual. El problema apareix quan nosaltres mateixos ens fem el diagnòstic sense l'especialista. Si estàs preocupat per aquest tema i necessites una resposta, parla'n amb els teus pares i busqueu ajuda d'un professional. 

El compliment d'un trastorn l'ha de dictaminar un expert en el tema, ja que molts símptomes o signes es poden malinterpretar. El psicòleg o psiquiatre és l'encarregat de valorar la gravetat i el compliment dels criteris diagnòstics per cada trastorn. Així que confia en els teus pares i, sobretot en l'expert per tal que et facin una bona avaluació. 

Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: