Logotip de Adolescents.cat
Holis
Holis
Any: 1999
Comarca: Alt Empordà
Data: 02/05/17 19:48
M'agrada el meu millor amic (242)
Hola!
Crec que m'agrada un dels meus millors amics, pero l'altre dia el seu amic em va dir que li va confessar que li agradava. Estic molt confosa perque ell (el meu millo amic) avegades em tira indirectes o em toca el cul..... Sincerament nose que fer perque fa molt de temps que m'agrada. Vaig estar a punt de dir-li que m'agradava pero just abans el seu amic em va dir que se li havia declarat. Necessito aclarar-me.
Creieu que li hauria de dir algu?

Gràcies.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 08/05/2017 18:10

Hola Holis, 


A veure si ho he entès bé: a tu t'agrada el teu millor amic, però hi ha un altre amic que t'ha dit que ell és homosexual perquè se li ha declarat? És així?

Si és així, pots decidir si vols parlar i explicar-li el que sents, o bé comences a passar pàgina per oblidar-lo. És dolorós veure com una persona no et correspon el teu amor, però s'ha d'acceptar, ja que no podem obligar ningú a sortir amb nosaltres, no creus?

Intenta posar una mica més de distància i sortir amb altres persones.... 

Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: