Logotip de Adolescents.cat
anònim
anònim
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 30/04/17 10:19
Amor confús
M'he enamorat d'el noi nou no m'el trec del cap. L'hi vaig demanar per sortir, però em va dir que no. Tot i això tothom diu que fem molt bona parella i jo crec que connectem molt bé. Des de que va arribar em va "millorar el curs", igualment que ja treia bones notes, i a sobre també treu bones notes. Em podeu ajudar?, estic molt confusa...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 08/05/2017 17:05

Hola,


Etnenc que aquest noi t'ha atret, que t'agradaria conèixer-lo més i que voldries tenir alguna relació amb ell. Però ell ja t'ha donat una resposta i no està interessat en tu. Així que deixa de fer cas als comentaris dels altres i escolta el que t'ha dit ell. Accepta que no vol sortir amb tu i comença a passar pàgina... encara que faci mal. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: