Logotip de Adolescents.cat
IFYOUWANT15
IFYOUWANT15
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 29/04/17 15:52
Mai t'oblidaré
Tot va començar a l'institut, vam començar a tontejar fins que vam sortir, però va durar poc. Per culpa meva i mai ho hauria de haver fet de liarme amb un noi, perque nomes es amb ell amb la persona que em vull besar, despertar i somriure. Llavors tontejavem fins fa poc, quan jo vaig marxar de l'institut, tot es va anar apagant i ell no vol estar amb mi, perque no em te confiança. Jo intento demostrar-li dia dia, pero ell no ho veu.
Nose que fer perque ara ell em diu que sempre sere especial per ell, pero no m'aclara res i jo no puc mes, perque intento oblidar-lo pero no he pogut, he intentat conèixer nova gent, pero no puc parar de pensar amb ell. Nomès vull estar amb ell, no hi ha cap persona que em fagi sentir tan especial, nomes ell.
Ara ell te una amiga, bueno la seva millor amiga , pero jo penso que son mes que amics, perque ja li he vist mes de dos xupetons i em mata per dintre. Es com si em punxessin mil agulles al cor, no ho aguanto.
Li he dit de parlar pero sempre posa excusses, li vaig dir que si realment no volia que m'ho digues i que no insistiria, pero no em diu res.
M'estic tornant boja, pero cada dia es aixugarme els ulls, perque no soc feliç sense ell, l'estimo i molt.
Sincerament que haig de fer?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 08/05/2017 16:55

Hola bonica, 


L'amor no ha de fer patir. Si una persona ens estima i vol estar amb nosaltres, no posa excuses i no deixa que l'altra persona se senti malament. Crec que ell ja t'està donant una resposta... i que no és la que vols sentir. Ell ja no té el mateix interès per tu ara mateix (independentment de si aquesta amiga té drets o no). 

Acomiada't d'ell i comença a passar pàgina, perquè sinó allargaràs aquest patiment. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: