Logotip de Adolescents.cat
JO_MATEIXA
JO_MATEIXA
Any: 2000
Comarca: Noguera
Data: 26/04/17 19:41
AJUDAA RELIGIÓ!
Heloous adolescents,
La meva bessona s'ha enamorat de un noi més petit que ella i musulmà. El problema es que la nostra família es cristiana. S'han "liat" un parell de cops i volen tenir alguna cosa més, però no ho acceptarien ni els seus ni els meus pares. Soc la única que ho sé (a part d'ells) i no se com els puc ajudar. A part els tres som d'una mateixa colla i últimament estan tot el dia discutint per tot (els altres ja comencen a sospitar alguna cosa). Ajuda!!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 08/05/2017 16:33

Hola!


Entenc que tinguis ganes d'ajudar a la teva germana, però de moment només s'estan coneixent. Ja veurem com evoluciona aquesta relació, si tots dos s'agraden i si ti tots dos volen apostar per la relació. De moment és important que vagin parlant, que vagin veient si tenen els mateixos valors (independentment de la religió), si pensen de manera semblant...

I si la relació avança, després ja serà moment de parlar amb les famílies i exposar-los la situació. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: