Logotip de Adolescents.cat
N
N
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 26/04/17 18:01
No sé que fer? Estic realment enamorada?
Hola,
Quan vaig començar el curs, ens van possar a la classe en grups de 4 persones. I justament hem van possar amb un noi en el qual l'any passat tmb ens van possar junts i hem queia molt bé.
Durant el trimestre no vam parar de parlar, de riure, ell hem mirava i jo li deia que no hem mires perque hem feia vergonya, però igualmet ell hem mirava, m'intentava fer riure sempre... ns me lo vaig passar molt bé amb ell, però llavors ens van canviar de lloc i ja no parlem tant ni res, per no dir que nomes ens sonriem a vegades i comentem petites coses. També haig de dir que els seu grup d'amics es molt different al meu ns ell es com cani i jo soc normal.
Sempre hem passa el mateix que m'enamoro d'aquella persona quan ja es massa tard. Les meves amigues hem diuen que mi acosti i que li digui algo, o que li obri pel whats app, però hem moro de vergonya, ns que pensarà ell, ns que fer estic perduda i no hi ha ningu que m'aconselli bé.
Que faig?
Gràcies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 08/05/2017 16:29

Hola bonica,


Pel que expliques, sembla que tots dos estàveu còmodes l'un amb l'altre i que realment vau riure molt i vau tenir grans estones!!

Si ara us heu distanciat una mica... potser hi hauràs de posar remei! Per què no l'obres o intentes tornar-t'hi a apropar? Llavors ja veuràs si realment t'agrada, si els vostres amics són compatibles o si ell també té el mateix interès que tu.... 

Però de moment, atreveix-te! segur que li agrada veure que prens la iniciativa!!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: