Logotip de Adolescents.cat
Elena
Elena
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 24/04/17 18:55
¿Millor amiga o novio?
Hola, mira esque la meva millor amiga i el meu novio no es porten be encara que van a la mateixa escola i desde que s'han enfadats la meva millor amiga no queda amb la colla i llavors ens em distanciat molt. I ja nose que li pasa perque mai em parla ni res i tampoc puc triar entre tots dos perque som una colla i ami m'agradava estar amb tots dos a l'hora pero ara nose que fer perquè no vull estar malament amb ella.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 08/06/2017 12:24

Hola Elena!

T'has plantejat de tenir els espais diferents per la teva parella i per la teva amiga? que no coincideixin però que ambdós respectin els espais de cadascú. Així no hi ha d'haver col·lisió i tu pots mantenir l'amistat i la parella sense problemes.


Una abraçada!

--

Elena Crespi
Psicòloga
@tarongesenceres

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: