Logotip de Adolescents.cat
dreamer
dreamer
Any: 2000
Comarca: Vallès Oriental
Data: 22/04/17 17:38
FUMAAARRR
Hola Bona tarda, voldria preguntar si quan vas al dentista et detecta si fumes o no. Fumo des de fa poc i fumo molt poc, però tinc por que al anar al dentista em pregunti si fumo davant dels meus pares perquè si s'enteren em maten. A més, dir que vull entrar sola a la consulta es una mala idea perquè s'ospitarien alguna cosa... No em digueu que l'unica opció es deixar de fumar perquè no vull deixar de fumar, només vull preguntar-vos si el dentista ho pot saber i si m'ho preguntarà. Si es que sí que ho pot detectar, que puc fer per a que no ho detecti? Quan de temps he d'estar sense fumar per a que no m'ho detecti?
Una altre coseta... fa uns dies us vaig preguntar sobre proves que et poden fer per saber si fumes i em vau dir que no existeix cap... però si que existeixen, una per exemple s'anomena carboximetria.

Gràcies!
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 25/04/2017 16:35

Bona tarda guapa!

Normalment si portes poc temps sense fumar i fumes poc no s'ha de notar de manera molt directe. Tot i així és evident que el tabac repercuteix en les dents i el dentista pot veure-ho. No només per l'olor sinó per l'esmalt. 

És una pregunta que fan bastant habitualment. 

No és una qüestió de quant temps has d'estar sense fumar sinó que cada boca és diferent i una mateixa substancia actua de manera diferent.

Segur que anirà bé, no et posis nerviosa.

Una abraçada


Carlota López Ballestar

Psicòloga

--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: