Logotip de Adolescents.cat
Cookiie
Cookiie
Any: 2001
Comarca: Anoia
Data: 22/04/17 15:21
Inseguretat
Hola!

Tinc 16 anys i sóc una nena molt tímida. Fa un parell de mesos vaig coneixer a un noi per internet. Ell m'encanta, parlem cada dia, i moltes vegades fem videotrucada.
El problema és que sóc molt insegura, i com que ell viu una mica lluny d'on visc jo, em fa cosa pensar que ell estigui amb una noia al seu poble o que tonteji amb una altre.
Alguna vegada li he preguntat, pero ell em diu que no. M'encantaria confiar amb ell, pero em queda aquesta cosa a dins.

Que puc fer??

Ajuda pliis
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/05/2017 18:44

Hola cookie, 


Si tu l'hi has preguntat directament i et diu que no, hi hauràs de confiar. Dóna-li un vot de confiança i si llavors resulta que t'ha enganyat.... serà ell el que té un problema i no sap afrontar les situacions complicades. 

El més important és que tu et sentis a gust amb ell i, sobretot, et sentis tranquil·la. És a dir, que tots dos esteu passant pel mateix moment i que esteu còmodes l'un amb l'altre, que us interesseu pel seu dia a dia i que compartiu estones de bromes. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: