Logotip de Adolescents.cat
Anonim
Anonim
Any: 2004
Comarca: Garrotxa
Data: 19/04/17 23:51
Relació
Hola, aquest any he tingut el meu primer novio, però no vam durar gaire i crec que ell ja m'ha oblidat, però jo a ell no.
No sé si dir-li que encara m'agrada ja que després de deixar-ho no vam acabar gaire bé. Ens vam enfedar durant un temps i no ens parlavem, però ara ja ens començem a parlar. Les meves amigues em diuen que m'oblidi d'ell i estic una mica perduda.
Que puc fer en aquest cas?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/05/2017 18:27

Hola anònima, 


Quan hi ha una ruptura de parella... és difícil que les segones parts vagin bé. Què és el que us va fer tallar? Encara existeix aquest motiu? Encara podria existir? Si el motiu pel qual ho vau deixar, no ha desaparegut... serà millor que comencis a passar pàgina, encara que faci mal...


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: