Logotip de Adolescents.cat
anonima_310107
anonima_310107
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 19/04/17 14:33
Gorda?
Hola! Tinc un dubte, tinc 16 anys y medeixo 1'65 i peso 61kg, estic gorda? És que a mi m'ho sembla...
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 20/04/2017 17:38

Hola i gràcies per escriure'ns al consultori!

Segons el que ens dius que mesures i peses, el teu pes està situat dins la franja de la normalitat així que la resposta a la teva pregunta està clara: no estàs grassa ja que no tens sobrepes ni obesitat.

De totes formes, el nostre consell és que si tens aquest dubte i és quelcom que et preocupa, intentis explicar-ho a casa i consultar-ho al teu metge o metgessa per a que ell/a t'orienti. El pes "normal" no depen només de la bàscula i de l'alçada, sinó que hi intervenen molts factors que nosaltres no coneixem (estil de vida, tendència familiar, alimentació, nivell d'esport, genètica,....).

Si tens qualsevol altre dubte aquí estem per a parlar-ne. Pots escriure'ns sempre que ho necessitis.

Una abraçada,

Laura Medrano Puigdollers
Psicòloga
www.acab.org

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: