Logotip de Adolescents.cat
rpm
rpm
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 18/04/17 22:57
No se que ver amb el nen que m'agrada...
Hola!!
Estic de lío amb el nen que m'agrada i el diu que jo tambe lo agrado pero em fa por que amb la confiança que ens tenim, acabar malament i perdre-ho tot.
Ell es guapo i carinyos, te tot el que jo busco en un nen, el que en fa por és que jo no sigui el que ell busca... Despres de tot el que en passat junts, no vull acabar malament... I si no soc la persona que es pensava?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/05/2017 18:23

Hola!


Quin és el problema si tots dos us agradeu i tots dos voleu estar l'un amb l'altre? Arribar a aquest punt no és tan senzill, per tant, disfruta-ho! I amb el temps ja aniràs veient si a tu et continua agradant i si us enteneu com a parella o no.... Però de moment, no et posis pals a les rodes pensant en els "i si...", d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: