Logotip de Adolescents.cat
Alessia
Alessia
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 18/04/17 00:10
Maltractament
Hola Adolescents!

Primer de tot; gràcies per la feina que feu i a veure si em podreu ajudar! Aquesta és la situació: tinc una amiga, la qual algun cop al mes arriba a l'escola amb murats (ja siguin als braços o la cara). Ella sempre diu que s'ha caigut o que s'hi ha donat un cop: pero no me'n fio gens. Sé que la situació a casa seva és complicada; els pares no es porten bé i passen bastant d'ella. El seu pare, en concret, quan s'enfada es posa com una moto (pel que m'ha explicat). La meva sospita, per la manera en la que actua i les marques que porta, és que algú li està fent mal. A l'escola, els professors no se'n han donat compte. La vertiat és que flipo: com no te'n adones de que tens una nena a la classe amb el ull de color lila?. Fa unes setmanes, li vaig intentar treure el tema molt sutilment. Evidentment, ella va negar tot el que vaig dir. Dos dies més tard; arriba a l'institut amb un altre murat.
Què puc fer? No sé del tot que siguin els seus pares qui li facin mal, per tant no puc fer una acusació d'aquest tipus.

Moltes gràcies per l'ajuda!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/05/2017 18:53

Hola Alessia, 


Quina sort té la teva amiga que et preocupis per ella! Has fet el més recomanable: primer intentar parlar amb ella per saber si hi ha una justificació a aquestes marques. Pel que sembla, ella no té ganes de parlar-ne, així que potser hauràs de donar l'avís al vostre tutor o tutora. Tu no et pots fer càrrec d'un problema d'aquestes característiques, així que deixa que els professors actuin i confia en ells. 

Moltes gràcies per la teva implicació, tant de bo tots tinguessim aquesta preocupació pels altres. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: