Logotip de Adolescents.cat
Anonima
Anonima
Any: 2001
Comarca: Bages
Data: 15/04/17 13:26
Crec que m'he enamorat en el moment inadecuat...
Bones! Crec que m'he enamorat d'un company de classe. Aquest company porta darrera meu desde fa 1-2 anys i aquest any m'he fixat en ell. Total que desde principi de l'estiu passat parlavem tots els dies i fins fa un mes ens vam liar i vam estar aixi com 2-3 setmanes. Però una nit de festa ell es va liar amb la seva ex i jo amb un altre i ens ho vam dir. Desde aquell dia ja no parlem com abans, ell abans sempre m'obria i jo ara nose si oblir-li ja qu emes duna ocasio mha dit que li obri pero nose.. tinc "por" a que pensi que pesada ja m'esta parlant. Trobo molt a faltar com erem abans i la meva consulta esque m'he enamorat ara, perque no paro de mirar tot lho seu i de pensar en ell . Llavors m'agradaria saves com puc olvidar-ho o tornar a estar com abans? (Quan en alguna ocasio parlem per whats a vegades hem faig l'orgullosa i despres m'en penedeixo d'aver-ho siguit.)
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 04/05/2017 17:01

Hola anònima, 


Jo no sé què sent ell per tu, però tinc la sensació que el fet d'embolicar-te amb l'altre noi, potser t'ha fet veure què senties per ell. Com ho veus?

És possible que tots dos estigueu una mica incòmodes després d'aquest episodi i que necessiteu alguns dies per recuperar aquella confiança i complicitat que teníeu abans. Prova de parlar amb ell, treu algun tema i, si pots, recupera alguna de les bromes que teníeu abans... potser així veuràs si hi ha opció de recuperar la vostra història o bé és moment de començar a passar pàgina...


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: