Logotip de Adolescents.cat
Moniii
Moniii
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 13/04/17 13:47
Polls, és normal?
Tinc 15 anys i de tan en tan encara tinc polls. Em preocupa perquè nose si és normal tenir-ne encara. No tinc cap germà petit ni ningú que me'n pugui encomanar. No sé que fer per no tenir-ne, he provat molts xampus de les farmàcies . Vosaltres sabeu alguna manera?
Mari Angels
Mari Angels
Data: 13/04/2017 18:30

Hola Moni,

Els polls normalment tenen predilecció per uns determinats tipus de cabells, tot i que estiguin nets. Les persones que tenen el tipus de cabell que els hi agrada tenen més probabilitats  de tenir-ne sovint, tal i com et passa a tu. Ens dius que has provat diversos xampús i que et tornen a venir, i que ja no saps què fer. El nostre consell és que demanis hora per anar al dermatòleg, que és el  metge especialitzat  en la pell i és qui et pot donar pautes i recomanacions professionals per acavar amb aquest problema.

Una abraçada.

--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: