Logotip de Adolescents.cat
Geo17
Geo17
Any: 1999
Comarca: Tarragonès
Data: 04/04/17 15:52
Hem controlen
Hola jo em dic Georgina i tinc 17 anys, m'he sentit tota la vida una mica controlada ja que he sigut la noia que sempre s'ha deixat influenciar per els altres. Quan tenia 14 anys vaig estar en una relacio molt complicada amb un home de 25 que em va obligar a deixar de banda a tots els meus amics i fins i tot, quan tingues 18 anys volia que marxes en ell, abandonan tambe a la meva mare i la meva familia, ja que ells no acceptaven la nostra relacio, pero van passar els messos i em vaig donar compte de que era molt absurda la relacio i, despres de moltes discussions, ho vaig deixar en ell. Desde llavors sempre he odiat que em controlessin i sempre ho he intentat evitar, ara fa un any que soc molt amiga d'uns nois, un es marroqui, i es va enfadar molt perque quedem cada dia i un dia no li vaig dir de quedar fins les 18 ja que veia que no venia per el parc on quedem sempre, i ara no hem parla. DEspres tinc un altre amic que s'enfada perque he fet un amic nou i vaig molt a casa seva quan acaba de treballar, i ja no quedo tota la tarde com abans. Es molt dificil per mi perque jo mu prenc com si m'estigues controlant quan potser realment no ho esta fent i l'unic que vol es que tot sigui com abans. Els altres amics meus no s'han enfadat perque vaig en aquest noi nou. Que puc fer per quedar en un punt intermig amb els amics que s'estan enfadant en mi? Necessito ajuda, moltes gracies <3
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 26/04/2017 11:57

Hola Geo, 


Primer de tot et felicito per acabar amb aquesta relació de parella tan tòxica!

En segon lloc, els amics no poden enfadar-se ni deixar-te de parlar perquè estiguis amb altres persones! L'amistat no és exclusiva ni possessiva i com més amistats tinguis, més riquesa tindràs!

Si et ve de gust, parla amb aquestes persones que s'han enfadat i fes-los entendre que necessites tenir altres cercles d'amistat i conèixer altres persones. Si no entenen aquesta necessitat i només et volen "per ells sols"... potser és que no és una amistat tan noble, no creus?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: