Logotip de Adolescents.cat
Mel4
Mel4
Any: 2001
Comarca: Baix Penedès
Data: 01/04/17 13:15
Com me'l trec del cap?:(
Hola! Fa uns mesos vaig tindre "algo" amb un noi, la veritat, no sé ben bé que era. La qüestió és que ell, estava molt pillat per mi i tenia pensat demanar-me per sortir. A mi en aquells moments ell m'agradava molt, però no com per sortir perquè encara sentia algo per el meu ex.
Dues setmanes després, parlant amb el meu ex, ens vam adonar de que els dos ens trobavem a faltar i vam tornar a estar junts.
El noi aquest es va ratllar moltíssim i durant un temps vam deixar de parlar-nos i de saludar-nos per l'Insti. El meu novio era d'una altre escola, i jo m'adonava que quan no el veia no el trobava a faltar, i que en canvi cada vegada que mirava al noi que havia tingut "algo", m'entrava un no sé qué per la panxa que em deixava badant durant tot el día.
Així que vaig plegar amb el meu nex novio, i vaig dedicar-me a pensar que nassos m'estava passant.
I he tret una conclusió, estic enamoradíssima d'aquest noi, i el que més mal em fa, és que som molt amics, tenim una relació molt especial que no sortirà d'aqui, de l'amistat. Jo sé que ell es liaría amb mi i que podriem arribar a fer algo més, però relació o algo serio no, ja que ell ja no sent el que sentia per mi i només vol rotllos. La veritat, cada dia em penedeixo més d'haver tornat amb el meu ex, ho admiteix-ho, i ara no sé com treure'm del cap al noi aquest.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 26/04/2017 11:33

Hola!


Sembla que per fi has aclarit els teus sentiments i tens clar què sents per cadascun d'ells, no?

Doncs potser et tocarà portar la iniciativa i fer-li saber al teu amic que tens aquests sentiments cap a ell. Tira-li alguna indirecte, recorda-li com l'has trobat a faltar, què t'agrada d'ell, què et fa sentir... i així veuràs si ell continua tenint interès en el camp sentiment cap a tu, o ja t'ha oblidat...


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: